× Üyelerimiz

Hayalime ulaşmama ramak kaldı. Deneyimlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var ;)

7 yıl 1 ay önce #2356 Yazan: Kavaklı
Merhabalar :) Çocukluk hayalim olan vosvosa kavuşmam için eşim ilk adımı attı ve "ben sana bir vosvos alayım, sen de benim arabamı rahat bırak!!" dedi :D Tabi benim sevinçten uykularım kaçtı :) Vosvos ile ilgili bildiğim tek şey onu çok sevdiğim. Küçük bir ilçede yaşıyorum ve vosumu nasipse sadece şehir içinde kullanacağım. Uzun yola çıkmam hiç :) Herkes çok sorun çıkartacağını söylüyor ve bu beni korkutuyor. Babam kaporta ustası o bile "aman yanaşma boşver sana kaplumbağaların yenilerinden alalım" diyor ama ben klasik istiyorum anlamıyorlar! :)
Nelere dikkat etmeliyiz alırken? Olası sorunları neler? Ve en önemlisi ömürlük sahip olmak istediğim arkadaşıma nasıl bakmalıyım? Lütfen bilgilerinizi esirgemeyin benden... Sevgiyle kalın :)

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

7 yıl 1 ay önce #2357 Yazan: Benjamin
Merhaba, umarım hayaliniz bir an önce gerçekleşir. Öncelikle hangi model vosvos alacağınıza karar vermeniz gerekiyor; 1200,1300,1303 vs gibi. Daha önce vosvoscu kardeşlerimizin karşılaştığı sorunlar ve çözümlerinin olduğu bir pdf paylaşıyorum dikkatle okumanızı tavsiye ederim. Numaramı özelden yazıyorum aklınıza takılan sorular için mesaj atabilirsin forumu her zaman takip edemiyorum.

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

Ek dosyalar:

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

7 yıl 3 hafta önce #2367 Yazan: VosVos
Şimdiden hoşgeldiniz o zaman aramıza :)
Benjamin güzel bir dosya paylaşmış bilgiler var içinde biraz baktım... İlçede yada yakınında vosvos ustası var mı? İllaki almadan önce ustasına gösterip eksiklerini sorun ki bilerek alın yoksa üzebilecek araçlar vosvoslar :)

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

5 yıl 6 ay önce #2490 Yazan: vosvostayfun
Merhaba, hoş geldiniz. Umarım hayallerinize kavuşursunuz.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

5 yıl 6 ay önce #2503 Yazan: Göktaş
Hoş geldiniz. Hayalleriniz gerçekleşir umarım (y)

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum