- İletiler: 782
- Size teşekkür edenler: 260
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
emu88 Yazan:: Inşallah! Aklımda tek bir sey kaldı ama, siz trafik sigortaniza çekici hizmeti eklediniz her halde, ama bugün görüştüğüm kişinin dedige göre çekici hizmet HDI kaskonun içinde var zaten. Bu pek doğru gelmedi bana ama, duvara carpsan yardımcı olmazlarmis ama yol kenarinda ariza olursa ederler..?
Yani afyonda benzinim bitse mesela, polisi cagirip tutanak tutturacagim sonra HDI kasko bunu karsilar? Boyle bisey daha once yaptin mi ve HDI odediler mi cekici masrafi?VosVos Yazan::
emu88 Yazan:: Inşallah! Aklımda tek bir sey kaldı ama, siz trafik sigortaniza çekici hizmeti eklediniz her halde, ama bugün görüştüğüm kişinin dedige göre çekici hizmet HDI kaskonun içinde var zaten. Bu pek doğru gelmedi bana ama, duvara carpsan yardımcı olmazlarmis ama yol kenarinda ariza olursa ederler..?
Çekici hizmeti kaza yapsanız da geçerlidir.Ancak tek araçlık kazalarda geçerli değil diyorlar ama genede başınıza böyle birşey geldiğinde polis çağırıp tutanak tutturun.Ben olsam öyle yapar marsafın karşılanmasını isterdim Kötüye kullanılmaması için böyle bir tedbir koymuş olabilirler