Arkadaşım çoğu ilde bu arabanın motor ustası mevcuttur bu konuda sıkıntın olmasın. Motordan korkulacak çok birşey yok zaten basit bir motor fakat ilk öğrenirken biraz karmaşık gelebilir. Sonra eğer motorla ilgileniyorsan şahsi olarak elinde yapboz olur.
Benim canım sıkılır bazen söker takarım bişilerini baya zevk duyuyorum, kocaelinde kemal usta var sağolsun ondan çok şey öğreniyorum sözünden çıkmıyorum.
) Senin bakman gereken en en en en önemli şey çürükleri. BU ARABANIN HERŞEYİYLE BAŞA ÇIKILIR FAKAT ÇÜRÜĞÜYLE ASLA, HELE Bİ DE ADAM AKILLI KAPORTA USTAN YOKSA!!! Kimse bu arabanın çürüğüyle uğraşmak istemiyor, uğraşırım diyenler de çürük yeri taşlayıp direk macunu basıyor 1-2 seneye varmadan bi bakıyorsun kabarmış patlamış çatlamış vs. Bir de aracın motor ve şase numarasına çok dikkat et, şase numarasının iki yanında yıldız olması gerekir bunu unutma. Yoksa belki araç önden arkadan birleştirilerek yapılmış bir araç bile olabilir, kimseye de güvenme. Başımıza bir musibet geldi ki sorma ondan bunu ısrarla dile getiriyorum.
Sn. admin zaten herşeyi güzelce açıklamış kendisine teşekkür ediyoruz. Unutma ki sonradan yapacağın orjinali haricindeki çoğu şey düzen tutmayabilir. Hayırlı olsun..