Merhaba,
Bu sıralar evimin önünde durup resmen "Beni al!" diyen 1302 için araştırmadan araştırmaya koşuyorum. Arabayı bugün göreceğim sanırım. Tabi sahibi de müsaitse.
Araç hakkında bildiklerimi sıralayayım,
-1972 model, düz camlı ve 1.6 motorlu bir 1302.
-Ön konsolu plastik değil, torpido kapağı etrafının da arabayla beraber kırmızı renk olduğunu hatırlıyorum.
-Direksiyonu kemik değil, 1303'lerdeki direksiyonlara benziyor ve simidi orijinal deri gibi görünüyordu. Koltukları bej ve deri.
-Daha önce Sahibinden.Com'da bir ilanı varmış ama yayın süresi bitmiş. 30.000 km'de olduğu ilan başlığında yazıyordu.
-Plaka teşhiri ne kadar doğrudur bilemeyeceğim ama plakası 34 SL 665.
-Fiyatı 12.000 TL.
Vosvos alırken dikkat edilmesi gerekenler gibi başlıkları okudum, ama merak ettiğim bazı şeyler var.
-Düz camlı Vosvosların bombe camlılara göre yakıt tüketimi daha yüksek olur mu? Nasıl bir yakıt tüketimini normal karşılamalıyım?
-1302 mi, 1303 mü?
-Aracın motoru 1.3'ten 1.6'ya çevrildiyse nasıl anlarım, veya bu herhangi bir sorun yaratır mı?
-Tek marşla olmasa da iki saatte on beş dakika gibi molalarla Vosvos, İstanbul-İzmir, İstanbul-Ankara gibi mesafelere dayanır mı?
-LPG dönüşümü???
-Bu sevimli Vosvos'u ve/veya sahibini tanıyan var mıdır? (aracın durumu hakkında fikir almak adına)
-Vosvos'u sıkı bir kontrolden geçirecek tanıdığınız bir usta var mı? (Kadıköy civarı tercih sebebi olur)
Şimdilik teşekkür ederim