Öncelikle herkeze merhaba. Biraz kendimden bahsedeyim sizlere
Çocukluğumdan beri klasik otomobil hayranlığım vardır. Bu son yıl artık hayranlığımın uzaktan bakarak ve iç çekerek kalmamasını istiyorum
İlk otomobilimi alacağım düşündüğüm şahin,doğan yerine şık bir Vosvos ve eski vosvos sahibi abilerimin tavsiyesi ilk araban bi vosvos olsun demeleri beni baya sürükledi bu işe ve birçok araştırmalar yaptım ve hala çıkmaz yollara çıkıyorum kimi toplanmışına para verme kendin toplat vosvos'un tadı ordan gelir diyorlar,kimi toplamaya uğraşma üzülürsün hevesin kaçar diyor. Hangi modeli tutuluyor hangi modelinde parça sıkıntısı var bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Bakıyorum piyasaya zaten istediğim gibi bir vosvos yok toplatanlar kendi zevki üzerine toplatmış renklerini bana uygun görmüyorum. Benim istediğim sadece BBS Jant'lı Sunrooflu ve camlarının otomatik olması bu saydığım şeyler olsun piyasadaki fiyata değer diyeceğim ve düşünmeden alırım. Fakat yok. Benimde düşündüğüm motoru çalışan fazla çürüğü çarığı olmayan toparlanabilir durumu olan bir vosvos alıp garaj'a kitleyip zamanla toparlamak Kupa şase ayırıp iyice temizleyip boyatmak Boyacı usta hazır, Jantlar hazır duruyor,Sunroof nasıl açtırıcaz onu bilmiyorum,Elektrik aksamına ne tutar,yedek parçalar ne tutar,sunroof ne tutar motor rektefe ne tutar muayenede sıkıntı çıkarmı bunlar hakkında bilgi almak istiyorum sizden Şimdiden çok teşekkürler.