Etikete göre gösterilenler Portakal Çiçeği

Vosfest Adana Kampı

Geleneksel bir hale gelen Portakal Çiçeği Karnavalı Vosfest Adana kampı bu sene 6.sını tamamladı. Renkli geçen karnaval alanında vosvoslar gene karnavalın gözdesi oldu.

26 Mart Cuma günü başlayan etkinlikte gün boyunca bir çok sanatçının verdiği konser ile katılanlar keyifli zamanlar geçirdi.

Haluk Levent Konseri

27 Mart Cumartesi günü etkinlik kortej ile başladı. Vosvoslarında katıldığı kortej karnaval havasında geçti. Büyük bir kalabalığa ev sahipliği yapan Portakal Çiçeği Karnavalında Haluk Levent konseri ise damga vurdu. Sadece konserler ile sınırlı kalmayıp sergiler, söyleşiler, bando gösterisi, dans gösterisi gibi etkinlikler ile gün boyu keyifli vakit geçiren Adanalılar vosvos kampınada büyük ilgi gösterdi. Vosfest Adana Vosvos Kampına Türkiye'nin bir çok ilinden vosvoscular katıldı. Uzun süredir pandemi nedeniyle kamp yapamayan vosdostlar 2022 nin açılış kampını Adana'da gerçekleştirdi. Adana denilince akla ilk gelen şeydir kebap! Hızlı kebap yeme yarışması ise renkli görüntüler oluşturdu. Kamp alanında yanan mangal kokusu ise tüm misafirleri kamp alanına çekmeyi başardı :)

Etkinlik sayfamızdan resim paylaşabilir, yorum yapabilirsiniz.

https://vosvosturkiye.com/vos-topluluk/etkinlikler/viewevent/10-6-geleneksel-vosfest-adana-kampı-portakal-çiçeği-karnavalı

Kategori Vosvos Haberleri