× Üyelerimiz

Merhabalar...

10 yıl 8 ay önce #897 Yazan: ogundemir
Merhabalar..., ogundemir tarafından oluşturuldu
Merhaba Vosvos severler aranıza istanbul eyüp'den katılıyorum. 24 yaşındayım Grafik tasarım ve Fotoğrafcılıkla uğraşıyorum. Egitmenlik yapıyorum VİDOBU Adobe Traning Center'da Photoshop İllustrator gibi programların eğitmenliğini yapıyorum. Photoshop konusunda ACI (Adobe Certified Instructor) sertifikasına sahibim.

Kız arkadaşımın merakı üzerine vosvos almayı düşünüyoruz. Fakat ilk önce vosvosu çok iyi tanımam lazım. Klasik bir araç olduğu için bunun bakımı parçası bulunuyor mu? alıcağım arabayı galiba restorasyona sokmam lazım komple boya, kaporta, elektirik aksamını toparlatmalıyım ve bunları nerde yaptırabılırım tanıdık bıldık ustada gerekiyor.

Üstü acık daha cok hoşuma gıdıyor ama bılmıyorum. Cabrıo üstü açık tercih edilirmi ? problemleri neler vosvosların Kronik problemleri varmı ???

Umarım herşey güzel olur.

Ogün DEMİR

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 8 ay önce #899 Yazan: VosVos
VosVos tarafından Merhabalar... konusunda yanıtlandı
Merhaba Ogün Bey,

Aramıza şimdiden hoşgeldiniz :) Parçaları genel anlamda bulunmakta.Bulunmayan parçaları ise çıkma şeklinde temin edebiliyoruz.
Alacağınız vosvos ile ilgili restorasyon süreci gerekebilir ancak toplu bir vosvos alır iseniz eksiklerini tamamlayarak genel bir restorasyon yapmadan da binebilirsiniz.İStanbul'da bir çok usta mevcut bu sizin ve ustanız arasında gelişen diyaloglara göre kendi ustanızı seçeceksiniz.Maalesef belli bir standart yok bu işte :) Üstü açık vosvos orjinal fabrikasyon cabrio modeli bulmak hem zor hem maddi olarak çok yüksek.Ancak daha sonra kesilip üstü açılan vosvoslar var bunları tercih edebilirsiniz ancak dikkatli bir şekilde incelemenz/inceletmeniz gerekmekte,işçilik ruhsat gibi sebeplerden.Kronik problemlerin dışında vosvos zaten başlı başına problem çıkartabilecek bir araçtır.En genci 40 lı yaşlarda olan bir araç maalesef her gün daha da yaşlanıyor :)

En kısa zamanda isteğinize kavuşmanızı dileriz :)

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum