Herkese selamlar olsun.
Oncelikle butun herkese tesekkur etmek istiyorum, cok guzel bir forum ortaya cikarmissiniz ve bundan sonrada bende elimden geldigince herkese yardimci olmaya calisacagim.
ben 21 yasinda universite ogrencisiyim, cocuklugumden beri herbie filmlerini belki yuzlerce kez izledim ve onlarla buyudum,birgun Herbie gibi bir VosVosa eslik edebilme hayallerini dusledim, simdi geldi onlari gerceklestirmeye. ve simdide aylardir forumlardan ve sitelerden arastirip bilgi sahibi olmaya calisiyorum.
alacagim VosVos ilk arabam olacak, 2 yildir araba suruyorum ve istedigim beni evimden okula, okuldan evime ve bazende gezmeye eslik edebilecek bi VosVos almak. ama malesef ki ailemin ayirabilecegi butce 7000 tl ila 9000 tl arasinda
.
istedigim sorunsuz bir VosVos kesinikle degil, ben bile 21 yasimdayken sorunsuz biri degilm ve arada bende herkes gibi motoru bozdugumuz oluyor
simdi 40 yaslarinda bi VosVostan sorunsuz olmasini beklemek biraz bencilliktir bence. ama bakimini yaptigim halde sorunu mumkun oldugunca az olan bir VosVostur.
Sizden sormak istedigim 7000-9000 tl civarinda ve aradigim kritere uygun alabilecegim VosVoslar varmidir ?
Araniza katildigim icin cok Heyecanli ve mutlu oldum, Simdiden herkes Var Olsun.