Fotoğrafta belirttiğim bölüm kazanın açılmasını ve kapanmasını sağlayan koldur, sağ ve sol taraf için ayrı şekildedir, ilk olarak kontrol etmeniz gereken yerin bu klepe olduğunu düşünüyorum.

Devamını Oku...

Merhaba,
Konsoldaki düğmelerle bir alakası yok onlar airfresh ama koltukların arasındaki kollardan sol taraf arka koltuk altındaki sağ taraf ise motor bölümünde olan kalorifer kazanının klepesini çalıştırıyor. Senin problemin de muhtemelen kalorifer kazanına giden tel kopmuştur veya kazandaki klepenin kapanmasını sağlayan yay devre dışı kalmıştır. Basit bi problem çok fazla maliyetli olmaz, vosvos ustasına gidip hallettirebilirsin yada şimdilik arka koltukların altındaki boruyu birşeylerle tıkayabilirsin

Devamını Oku...

Arkadaşlar ustamın önerisi üzerine megane 2 lerin akü kutup başlarına takılan sigorta kutusundan taktım. Fiyatı 60 tl civarı olan bu malzeme vosvosunuzda elektrik tesisatından kaynaklı oluşabilecek kısa devreler ve yangın gibi durumlardan sizi koruyacaktır. Tavsiyem sizler de vosvoslarınıza bir tane takın tedbir almak önemlidir ☺

Devamını Oku...

Iyi günlerde kullanın, drop u nerden temin ettiniz maliyet ne kadar tuttu bilgilendirirseniz sevinirim.

Devamını Oku...

Benjamin Forumda yeni bir ' Benzin ısıtma iptali' konusu oluşturuldu. 7 yıl önce

Merhaba,
Arkadaşlar 1303 vosvosumun emme manifolduna bağlı olan egsozdan ısıtma yapan borunun civatasını sıkarken kırdım ve içinde kaldı. Şuan ısıtma bölümünü körlesem performansa ve yakıta ne gibi etkileri olur, kışın ısıtmanın önemli olduğu kesin ama yazın çok problem yaşarmıyım.

Devamını Oku...

Merhaba,
Bende izmir de bir vosvos sahibiyim. Öncelikle öğrenci birisinin bütçesini zorlayacağı kesin, yolda bırakma her aracda basına gelebilecek bir sorundur bakımlı bir vosvos yolda bırakmaz bu senin vosvosuna olan ilginle alakalıdır, yolda bırakmasa dahi illaki ufak sorunları olacaktır sanayideki vosvosdan anlayan bütün ustalar ile tanışırsın, kaça patlar dersen güncel fiyatlara göre 1303 alacağını varsayarsak 20bin civarı temiz bakımlı bulunabilir anlayan birisiyle alman iyi olacaktır, lpg bir sorundur uzun vadede motorunda deformeler fazla olacaktır sonuçta vosvosların motor blokları aluminyumdur benzine göre tasarlanmıştır, benzinin yanma oktanı 95 dir lpg de ise 120-130 oktan civarı diye biliyorum.
Sonuç olarak hayallerinden vazgeçme tabi ama öğrencilik süreci bitene kadar erteleyebilirsin :)

Devamını Oku...

Önleri drop spindles ile alçaltabilirsin yaklaşık 2.5'' alçaltıyor, arkalar 1303 lerde torsiyon dan alçaltılıyor ama pre de nasıldır bilmiyorum.

Devamını Oku...