× Elektrik Sistemi

FAR RÖLESİ

10 yıl 3 hafta önce #1750 Yazan: ktotrakan
FAR RÖLESİ, ktotrakan tarafından oluşturuldu
dr. domates ( 1303 / 1974 ) 'in far uzun kısa rölesi arıza yaptı usta idareten yapmış. orijinal parçanın marka ve modeli nedir? birde 2 tane röle takınca daha sağlam oluyormuş forumlarda öyle okudum. hangi marka ve model role taktırmam lazım ama önceliğim orjinallikten yana. teşekkürler.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 3 hafta önce #1753 Yazan: VosVos
VosVos tarafından FAR RÖLESİ konusunda yanıtlandı
Öncelikle farlarınız kaç watt? 100w olanlardan kullanıyorsanız onları 55/60w olanlar ile değiştirin,eğer ki gücü size yeteri kadar gelmiyor ise önce farlarınızı yenileyin,hala güçsüz geliyor ise bosch 90+ plus gibi modeller mevcut.O ampüller ile daha güçlü ışık gücü elde edebilirsiniz.

Orjinal marka model olarak bulamazsınız,ancak kodu 111941583 bu :)
www.yedekparcashowroom.com/asp/show_stoc...oduct=0684-K3&view=2
www.yedekparcashowroom.com/asp/show_stoc...=111941583-K3&view=2

Bunlar işinizi görecektir.Kolay kolay bozulan bir parça değildir,90/100w kullanılan far ampülleri bozulmasına sebep olabilir.

İlla ki güçlü(90/100w) far kullanacaksanız ekstra kısalar ve uzunlar için 4 lü far rölesi taktırmanız gerekmekte.ELO marka far röleside takıyorlar ancak tesisatı kestikleri için ben tavsiye etmiyorum.
Şu kullanıcı(lar) teşekkür etti: ktotrakan

10 yıl 3 hafta önce #1755 Yazan: ktotrakan
ktotrakan tarafından FAR RÖLESİ konusunda yanıtlandı
farlarım 55/60lık. hazır yapacakken 2 tane mi röle takmalıyım yoksa eskisi giibi tek röle ile mi devam etmeliyim. birde bana 55/60lık farlardan ışık kuvveti olarak ;bosch plus +90
osram nigth breaker plus
philips X-treme vision ... Hangisini önerirsiniz. teşekkürler.

Geliştiren: Kunena forum