× Tip 1 - Vosvos

BAGAJ FİTİLİ

10 yıl 1 ay önce #1342 Yazan: okn1907
BAGAJ FİTİLİ, okn1907 tarafından oluşturuldu
Merhaba arkadaşlar,

Vosvosumu yıkadıktan sonra bagaj bölümünden su aldığını farkettim. Bagajın cama yakın bölümündeki fitillerin(lastiklerin) sağlam fakat yerinden kalktığını gördüm. Bunları yapıştırma konusunda ne önerirsiniz ? Ya da daha başka çözüm yolu önerebilir misiniz ? Teşekkür ederim.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 1 ay önce #1343 Yazan: Sarıçınar
Sarıçınar tarafından BAGAJ FİTİLİ konusunda yanıtlandı
Merhabalar.
Bagaj kapağınızın düzgün oturup oturmadığını kontrol edin kapat yüksek duruyor olabilir o yüzden su giriyor olabilir.Birde su kesin ordan mı giriyor ?
Şu kullanıcı(lar) teşekkür etti: okn1907

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 1 ay önce #1344 Yazan: VosVos
VosVos tarafından BAGAJ FİTİLİ konusunda yanıtlandı
Merhaba,
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz :)

Fitilden geldiğine kesin olarak emin olmanız gerekiyor.Ön camın hemen önünde havalandırma delikleri var.Oradan giren su bagajın içine sızabiliyor.Orayı kapatıp deneyebilirsiniz.Birde önce camın altında cam ile lastik arasına giren suyun çıkması için bagaj içine sağa ve sola açılan delikler mevcut...Buradan girmesi zor ancak bir ihtimal :) Tüm kontroller sonucu bagaj fitilinde karar kıldıysanız orjinal fitili takabilirsiniz eğer fitil takmak için gerekli olan saç duruyorsa.Bu saç yıllar içinde çürür ve dümdüz hale getirilip başka fitil yapıştırılır.Eğer bu şekilde işlem uygulayacaksanız sanayide yeni bir fitil bulun,bunu da silikon tarzı bir yapıştırıcı ile yapıştırın.
Şu kullanıcı(lar) teşekkür etti: okn1907

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 1 ay önce #1357 Yazan: okn1907
okn1907 tarafından BAGAJ FİTİLİ konusunda yanıtlandı
B) Hoşbuldum :cheer: Bu aileye katıldığım için bende çok mutluyum :) Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Orjinal fitilleri yerine yapıştırdım. Dün çok şükür ülkece beklediğimiz yağmurlar yağdı ve kontrol ettiğimde bagajın nemlenmediğini farkettim. Ama yine de uyarı yaptığınız bölgeleri tekrar gözden geçirip ilerde oluşabilecek sorunları şimdiden çözmeyi düşünüyorum. Tekrar zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. BOR' lu vosvosçulardan selamlar :lol:

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum